In memoriam Graceful-O

Bijna vier jaar geleden heb ik Nevada laten gaan na een koliek operatie…23 maart 2014..

22 april 2014 ging ik kijken bij verre familie die wel een drie jarige had staan die weg mocht!  De reactie van een vriendin zal ik nooit vergeten toen ze je foto zag…wat heb je nou gekocht een draver?? Maar wat ben je uitgegroeid tot een plaatje mijn prinsesje mij knapperd.

1 mei 2014 kwam Graceful-O op stal! Wat het begin van een mooie sport carrière en vooral jaren met lol en plezier had moeten zijn…. is helaas veelte vroeg geëindigd op 5 maart 2018

Juni 2017 voor het eerst naar de kliniek omdat je in de staak ging..diagnose artrose in de hals….maar als de inspuiting aansloeg konden we wel in de basis sport mee…

Helaas na een opleving begon in november 2017 de neerwaartste spiraal…december helemaal niet gereden..in januari 2018 tegen beter weten in weer voorzichtig gaan rijden. Een homeopaat erbij…je liet mij erop en deed je best maar toch zat het niet goed.. Uiteindelijk besloten dat het zo echt niet kon dat ik lang genoeg mijn kop in het zand had gestoken.. dus op 22 februari terug naar de kliniek.

De trailer wilde je niet op dus je laten sederen..want ik moest weten wat er aan de hand was. Helaas na de onderzoeken, foto’s en echo kreeg ik te horen wat ik niet wilde horen het ging niet goed..de artrose was erger geworden.

Omdat je uiteindelijk ook de controle zou gaan verliezen over je achterhand, besloten dat ik mijn knappe dappere meisje zou laten vertrekken naar de groene weide waar ze met Nevada en alle andere paarden pijnvrij kan galopperen.

Wat heb ik veel van haar geleerd…zo jong als dat ze was deed ze altijd haar stinkende best en ze was zo goed als die stomme artrose maar niet was gekomen hadden we het ver geschopt.

Rust zacht lieve knappe Graceful