In memoriam Nevada

Lieve Neva, Neef, Nevada mijn ‘Oma’

Wat heb ik een hoop je van geleerd, maar vaak wilde ik je ook achter het behang plakken

We hebben samen veel dingen overwonnen. Het buitenrijden dat eerst doodeng was. Toen hebben we trailerproblemen gehad. Uiteindelijk ging dit SUPER!

Iedereen die mee is geweest de bossen in, herinnert zich het knorren van je . En die keer op wedstrijd dat je de hele proef keihard liep te kreunen.

We zouden dit jaar (2014) een nieuwe carrière gaan starten, namelijk in de endurance. Als we de M2 niet uit zouden komen zouden we stoppen met de dressuur.

Helaas mocht het niet zo zijn: vrijdag 21 maart en de dagen die er op volgden zal ik nooit vergeten. Waar ik je zaterdag na een zware koliekoperatie fitter en alerter aantrof dan ik had verwacht…

Zondagnacht 23 maart 00:07 uur, was je er niet meer.

Het moeilijkste besluit ooit, maar ook het enige juiste besluit was je te laten gaan. Je darmen wilden niet gaan werken en je was jezelf al aan het vergiftigen.

Het heeft niet zo mogen zijn, jij nog lang in de wei in Chaam, lekker genietend van het bos samen met de vele paardenvriendjes die je had.

**** In het bijzonder uiteraard Lex en Ollie ****

Je zou 15 juli 19 jaar worden. Helaas zal ik op die dag wortels moeten geven aan een ander paard.

Lieve lieve Neva, je blijft altijd in mijn hart! Wetend dat je nu niet meer lijdt, dat je speelt met de eerder overleden vriendjes en vriendinnetjes op de eeuwige groene weide en dat mijn Moeder, Opa’s en Oma’s over je waken.